• 085 04 711 22
085 04 711 22

Uitbreidingsmodules

Vergroot uw mogelijkheden met de Meethubb

De Meethubb biedt u in de basis al veel functionaliteit. Er is een mogelijkheid om deze functionaliteit te vergroten met diverse uitbreidingsmogelijkheden. Deze aanvullingen worden standaard vanaf fabriek voor u geïntegreerd. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal uitbreidingsmodules.

Interieur pakket

Tijdens vergaderingen worden van de deelnemers aan de vergadertafel verschillende zitposities gevraagd. Niet alle worden plezierig ervaren. Voor sommige deelnemers leidt dit tot een grote hindernis. Concept Direct heeft hiervoor De Schaartafel ontwikkeld een innovatieve tafel met V-Flex systeem.

De voordelen

 • Ideaal bij presentaties of videoconference
 • Tafelaansluitingen voor 230V/USB mogelijk
 • Opstelling snel te wijzigen

De hindernis van lange tafels
Een onderliggende reden van hinderlijke vergadertafels is vaak een te lange vergadertafel met veel zitplaatsen. Een reden kan zijn dat de ruimte in de breedte beperkt is. Vaak wordt de afstand tussen deelnemers om diverse reden ook bewust beperkt gehouden, om de samenwerking te bevorderen. In deze vergaderingen kunnen deelnemers elkaar tijdens interactie niet allemaal goed aankijken. Is een deelnemer aan het woord, dan is de natuurlijke reactie om deze persoon aan te kijken.

Presentatie / Videoconference
Tijdens presentaties of videoconference-vergaderingen zijn alle ogen gericht naar de presentator, de presentatie of het videobeeld. De zitpositie van vrijwel alle deelnemers verschuift in één lijn, naar één zijde, waardoor men in elkaars gezichtsveld komt. Het gevolg is dat deelnemers langs elkaar moeten gaan kijken waardoor men niet meer in een comfortabele zitpositie zit. Komt dit regelmatig voor dan kan zelfs nekklachten tot gevolg hebben.
Meer informatie over dit product of bovenstaande pakketten? Bel 085-0471122

Interactief presenteren

Veel displays zijn touch. Kijk maar naar uw Tablet of Smartphone. In vergaderruimtes zijn ook steeds vaker touchscreens te vinden. Vroeger was daar vaak additionele software voor nodig. Anno nu is dit plug en play, wat het voor gebruikers en beheerders een stuk eenvoudiger maakt. Het grote voordeel is de digitale flipover functie, waarbij de papieren flipover heel eenvoudig vervangen kan worden en de aantekeningen digitaal opgeslagen kunnen worden.

De voordelen

 • Snel beschikbaar via startscherm
 • Geen losse flipover meer nodig
 • Aantekeningen digitaal beschikbaar

Draadloos presenteren

Wilt u graag draadloos presenteren en bent u dat gedoe met de kabels beu? Kies dan deze module draadloos presenteren. Dit pakket bestaat uit een draadloze zender en ontvanger. De ontvangen wordt in De Meethubb geïntegreerd. De bijgeleverd dongle stopt u in uw laptop en u kunt in luttele seconden u beeld en geluid draadloos overdragen op het presentatiescherm. U hoeft hiervoor geen software te installeren of een netwerkverbinding op te zetten. Er zijn ook mogelijkheden om draadloos te presenteren vanaf uw laptop of smartphone.

De voordelen

 • Snel wisselen van presentator
 • Geen software installatie
 • Geen aanspraak van uw netwerk

Video excellent

Hoge kwaliteit videoconference voor groepen voor iedereen en mét iedereen. Dat is de insteek van deze uitbreidingsmodule. Deze module bestaat uit het V-Type van De Meethubb en een geïntegreerde USB camera en (tafel)microfoon. U kunt ook een eigen PC in de Meethubb plaatsen waarop uw eigen videodienst, zoals MS Skype for Business draait.

Het Video Excellence pakket. Daar bereikt u meer mee!

De voordelen

 • Lage invenstering
 • Voor diversen groepsgrootes
 • Geen kabels in de ruimte

Draadloos presentereren

Is draadloos presenteren betrouwbaar? Is de snelheid hoog genoeg voor het afspelen van mijn video's? Moet ik alléén draadloos kiezen of ook de mogelijk om bekabeld aan te sluiten? Vraag naar de mogelijkheden met de Meethubb.


Videomeetings

De camera, speakers en microfoon in de ruimte als verlengstuk van de laptop? Of juist kiezen voor een videoruimte systeem. Welk platform kun u het beste gebruiken in uw organisatie. Bel ons voor advies en doe de audit.


Interactief samenwerken

Welke mogelijkheden zijn voor interactief samenwerken op afstand? Welke hardware is hiervoor geschikt? Moet ik hiervoor speciale software aanschaffen. Concept Direct helpt u graag met het invullen van dit vraagstuk. Met het pakket interactief samenwerken creëert u de meest functionele faciliteit voor de vergaderruimte.