• 085 04 711 22
085 04 711 22

Onze blog berichten

Barco CX

Meethubb met Barco CX integratie

Draadloos videoconference en gebruik maken van uw eigen videoapplicatie? Combineer met de Meethubb!

Draadloos presenteren is al enige tijd mogelijk. Draadloos vergaderen vanaf uw device op een presentatiescherm is anders. Met die laatste optie heeft connectiviteit met de camera en de microfoon van de ruimte verreist.

Concept Direct is Barco CX partner en heeft al vele ruimtes voorzien met dit product. Kennis en expertise van randapparatuur is een must voor een goed werkende totaaloplossing. Concept Direct adviseert u graag met de architectuur en help u graag met de implementatie en het onderhoud voor deze producten.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

Lees verder
Altijd op de hoogte blijven van onze berichten? Schrijf nu in voor de nieuwsbrief

Meethubb met Poly integratie

Samenwerken met hoogwaardige videoapparatuur? De Meethubb met Poly integratie maakt het mogelijk om een videomeeting te starten zonder laptop. Middels touchscreen start u de meeting met één klik. Concept Direct is Poly Partner. Neem contact op voor een audit of een advies.

30x Meethubb voor Fokker Papendrecht

Fokker Papendrecht heeft een nieuw kantoorpand gerealiseerd. Concept Direct is de opdracht gegund om 30 ruimtes te voorzien van een Meethubb. Het futuristische pand staat op een prachtige locatie met wijd uitzicht over de rivier. Op vrijwel alle verdiepingen hebben wij de vergaderruimtes voorzien van een presentatiefaciliteit, waarbij kabels en afstandsbedieningen tot de verleden tijd […]

Meethubb met Cisco roomkit integratie

Wilt u gebruik maken van Cisco videosystemen? Concept Direct is Cisco partner en faciliteert het hele proces – van cloud tot on-premisse – installatie. Ontdek de voordelen van de Meethubb voor Cisco producten. Neem contact op voor meer informatie of maak een vrijblijvende (video)afspraak.

Meethubb in het groothandelsgebouw Rotterdam

Marsh is wereldwijd marktleider op het gebied van verzekeringsmakelaardij en risicobeheersing. In meerdere moderne vergaderruimtes plaatsten wij bij hun De Presentatiekast. Een mooi project in het nostalgische groothandelsgebouw van Rotterdam. Bij Marsh waren ze sinds jaar en dag bekend met audiovisuele installaties voor hun vergaderruimtes.

7x Meethubb voor Hak en Baak

Hak en Baak is een accountantskantoor met circa 55 medewerkers en is gevestigd in Sliedrecht. De accountants, belasting- en managementadviseurs ondersteunen bedrijven en non-profitorganisaties met de dienstverlening waar zíj behoefte aan hebben. Zij staan voor een proactieve werkwijze, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het leveren van een blijvend toegevoegde waarde.

NIEUW! Meethubb PRZA 100 met 98” 4K LED

De PRZA 100 is geschikt voor grote presentatieruimtes of boardrooms waar de leesbaarheid op grotere afstanden cruciaal is. Ook is De PRZA 100 voorzien van een hoogwaardige audiosysteem waardoor hoge, midden en lage tonen goed worden doorgegeven tot de achterste zitplaats. Net zoals de andere types is alle audiovisuele techniek volledig geïntegreerd.